Verstuur een gratis kaart met Groeten uit Zwolle App

Groeten uit Zwolle heeft in samenwerking met Zwolle Marketing  de campagne “Groeten uit Zwolle App” gelanceerd. Zwolle is een dynamische Hanzestad boordevol ambitie. Dat blijkt wel uit de opening van de Hanzelijn, de uitbreiding van Museum de Fundatie en Waanders In de Broeren. Maar er is meer wat Zwolle zo uniek maakt. Vanaf vandaag worden bezoekers en bewoners van Zwolle uitgedaagd om middels de “Groeten uit Zwolle” app een foto te maken van bijzondere momenten en vanaf bijzondere locaties.

 

#Besteplek

Om de app extra onder de aandacht te brengen zijn in de Zwolse binnenstad vanaf vandaag 10 speciaal geselecteerde #Besteplek spots gemarkeerd. Dit zijn grote cirkels, van 80 cm doorsnee, die op de grond zijn aangebracht. Op de cirkels zijn voetstappen afgebeeld die aangeven in welke richting je moet staan om de beste foto te schieten. Ook wordt er aangegeven of je de foto staand of liggend moet nemen.

#Besteplek locaties
Je vindt de #Besteplek locaties binnen bij Waanders In de Broeren, midden op het Rodetorenplein, Diezerstraat/Pletterstraat ter hoogte van IJssalon Salute, op de Diezerpoortenbrug, Sassenstraat ter hoogte van ‘Op Tafel’ tegenover Het Hanzehuis, Grote Markt tegenover Banketbakkerij Van Orsouw, Burg. van Royensingel tegenover bootverhuur Hiawatha Actief, Luttekestraat ter hoogte van Piet Zoomers, Grote Kerkplein op het bordes voor het stadhuis, Potgietersingel ter hoogte van Museum de Fundatie.

Hoe werkt het?

Download de app Groeten uit Zwolle en maak een foto van jouw mooiste Zwolse plekje óf van een gezellig Zwols moment en verstuur deze foto gratis als echte ansichtkaart naar een bekende van jou. Als je zelf geen mooie plekjes weet maak je gewoon een foto vanaf één van de #Besteplek locaties. De gemaakte foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Zwolle Tourist Info. De app is voor zowel IOS als Android beschikbaar.

app-how

Zwolle Ambassadeurs

Met deze actie wil Groeten uit Zwolle inwoners en bezoekers oproepen de mooiste beelden van Zwolle te maken en deze online en offline te verspreiden. Op deze manier kun je laten zien hoe mooi Zwolle is en treed je op als ambassadeur van de stad.  De actie-stickers worden mede mogelijk gemaakt door Textline Reclamecentrum.

Voor beelden en meer info: www.facebook.com/zwolletouristinfo

Download de App iPhone

Download the App Android

 

Deze spots vind je door de hele stad, het zijn er 11. Weet jij ook nog goeie plekken voor een spot, laat het ons weten!!

Schermafbeelding 2014-06-20 om 12.59.58